Saturday, March 21, 2009

Bestnya kemarinnnnn

salam semua...hmm lama sgguh aku x update blog....
bukan aper aku xdak apa sgt bnda menarik nak citer lg pon boring je blog bila x dak gambar2 ni kan....
nanti la kalu dah ada camera senang la heheheh,,,,

smlm aku rasa best sgt....sbb aku bnyak habiskan masa ngan hubby....slalunya time cuti jumaat hubby pg2 lg dah kuar cycling ngan bos n kawan2 pas mayang jumaat msti tido dah letih kan...ptg ke mlm baru kitorg g jenjalan almaklum aku ni cuti jumaat jer...
tp kemarin pg2 lpas subuh kitorg bekpes sma2 then main badminton...pastu teman dia tanam pokok (mentua aku suh :) ) then dok kemas umah sekali....ptg lak i n mertua p klinik hubby teman...
i p klinik ambik ubat subur :) alhamdulillah peod aku dah kembali normal...pas balik tu main la badminton hehehe....akibatnya hari ni aku sakit habih satu badan heheheh lama x main n xcercise....

hmmmmm bestnya.....kalu selalu ngan hubby....bkn per hubby aku 2 ke 3mggu kebelakangan ni asyik bz jer...slalu outstation..bz ngan show n muzik...ni hobby terbaru cycling.....

2 comments:

zuraiwan said...

slm...huhu..
g blog aku amik award

zue_annie said...

slm....thanx aku dah amik thanx again :)