Monday, March 30, 2009

T.A.G from rozie....

salam...dapat tag lg...kali ni dr gie @ rozie...rozie ni kawan aku masa dok serumah d pnang dulu sekali ngan zura....org utara gak...lama dah xjumpa rindulaaaaa...anak ko dah 2thn dah tp skali pon x pnah face to face..kalu x salah kita jumpa masa kenduri zura d baling dulu ...uih 3thn dah tu



Download your favourite photo using effects at http://www.photofunia.com/
1. Do you think you are HOT?
hehehe....HOT kot...tp yg pasti aku akan hot kalu aku marah :)
2. Why do you like this picture?
mesti la suka sbb gmbar org tersayang..ha tgk la gambar kat atas tu dia sentiasa di mata ku kihkihkih
3. When was the last time you ate pizza?
hmmm lama dah x mkn rasa2nya 2bln lpas (pizza mother in law i buat hehehe)menantu ni xtau buat
4. The last song you listen to?
ish bnyak sngat la tp baru aku dgar td lgu METALLICA-THE DAY THAT NEVER COMES (ringtones hp kehekeh)
5. What are you doing right now besides this?
xder apa chat n buat blog ja(la ni gila blog hehehe)
6. What name u prefer besides yours?
xdak kot...selalu ni ja org pggil
7. People to tag
zura
ibuarifa
zamdotcom
ladyila
aqsha
leed
ieda
naurah
mama alya

8. Who is no.1 -
kawan serumah masa kat pnang dulu..keje sama2 kat sunshine...aku knal dier pon sbb aku ni kawan ngan kaka dia dr blajar dip dulu..best la kawan ngan dia ni..kira cam sekepala la hehehe
9 No.3 is having relationship with?
zam ni kawan masa aku pra-diploma dulu kat infotech...lama dah x jumpa....jumpa balik pon kat fs....
10. Say something about no.5 -
ni knal kot blog jer..kire alam cyber..x kesempatan nak knal lg...nnt akan kenal mgenal k :)
11. How about no.4?
kenal kat blog gak...baru ja dia jd follower dlm 3hari lpas...xsempat lg knal2...org utara gak
12. Who is no.2 -
ibuarifa ni aku pggil dia min...kami dulu kawan serumah di pnang penah sebilik....ngan dia ni masa rumah sewa ke3 aku dpnang...dia ok friendly...senang la bergaul...lama x jumpa lpas dia dah kawen...
13. Others
No 6 - leed ni knal mula kat fs pastu baru masuk blog...knal kt fs mula2 slalu citer pasal lmbat preggy hehehe
No 7 - Ieda ni aku suka tgk blog dia citer2 pasal family dia....tgk keletah anak dia
No 8 - naurah ni aku suka tgk blog dia ceria gak...anak dia pon comel
No 9 - mama alya ni rakan cyber gak....selalu gak jenguk2 blog dia
yg lain xdak dah ni jer yg follower aku

2 comments:

IeDa said...

Thank,s zue..layan blog ieda tp ieda dah buat ek Tag ni..len kali kalau ada bg la lain yer..

zue_annie said...

it's ok...mmg suker layan blog...