Tuesday, May 26, 2009

lain nak bli tp lain yg di beli ish2

hmmmm...hari ni kuar lg p town....saja ja la nak survey @ kalu boleh nak bli terus la baju nak pakai kenduri cousin ahad ni....tp tu la x berkenan...susah nak bli time2 lunch ni..kna tggu balik keje la jawabnya huhuhu....
tapi tu la...kalu p town ka shopping cmplex...kalu kata nak "window shopping" ka pa ka...mesti aku BELI gak huhuhuhu...
tgk la dr nak bli baju ku bli sandals hehehe .... n masuk watson bli hand sanitizer...nak cari yg dettol nya...malas nak cari ambik disney nya...kira sama la heheheh

8 comments:

ibu_arifa said...

tu percakapan org yg dah kerja tu..kalo cam saya ni..tak kerja pun suka TERbeli juga..kire beli tak sengaja lah..tp barang2 Dalila lah selalunya..so ..asben tak leh nak kata apa..(selamat)

Gieyana said...

hahaha..dh sama cam aku juga yer ko nie...nafsu kiter serupa...
Wei kt AS kan byk baju kurung yg siap...mesti senang cr tue....pi kat Arked dkt ngan Pekan Rabu tgk..aku suka beli kat situ psl byk woooo...

zue_annie said...

ibu_arifa - hehehe..smua sama ja kan...msti terbeli nyr...tu la xdak anak utk sndiri..ada anak msti aku lg gila mmbli hehehe

gie - hahaha..tu er ... dr dulu lg huhuhu..habit cenggini... aku ingat nak cari blouse labuh malas nak bli kurung ready made..aku nak pakai blouse je knduri hehehe

leadleedeea said...

santek sandal tuh...nak pinjam leh? heheheheheee...

Sherbet Berry said...

Hihi Hand Sanitizer..suke yang Disney..cute cute! Mine one kaler Merah..tapi smell lebih kurang sama jer =)

~zuraiwan~ said...

bagus2....beli je apa ko suka...hahaha

niza said...

hahahaa...mmg camtu slalu...niat lain ambiknyer lain...hehehe...

zue_annie said...

leed - heheh..nak pinjam leh sama x saiz hehehe..zue nya size 40 tu..

nanie - ha'aaa cute kan suka tau...zue suka bau oren tu hehehe

zura - hahaha...bli2 jgn x beli

niza - tu la suka sgt gi tu hahhaha