Sunday, August 30, 2009

citer basi hikhikhik..tp ku x kesah :)

salam kengkawan..aduhai dah lama aku x update ni huhuhuh

camera aku la buat hal..n tambahan la ni bz sikit...kang kalu citer ja x dk gambar x best lak kan hikhik

n3 kali ni aku nak tunjuk la apa aku received sbg tanda persahabtan ngan bloggers n gak bday prezzie aku

walaupon dah basi nak tunjuk gak hikhik


ni aku received dr zura a.k.a loveaqsha...aku terima ni dah lama baru nak tunjuk...
aku dapat keychain eskrem..kenan aku..aku buh d kunci motor aku...
thanks zura...moga persahabatan kita berkekalan k


ni plak dr watie a.k.a mummyyaesh....aku received sehari pas bday aku...watie kasik fm twin tower n bling2 utk hp...i like..thanks watie...zue dah lekatkan fm kat fridge n gantung bling2 kat hp zue..freind 4ever


ni plak bday present dr kak ipaq 1st aku...dia kasi bracelet..wah kenan aku..canteekkkk


ni dr kak ipaq 2nd aku...beg dr cameron..dia g kursus JPA kt sana....

also she give the fm..sukanya dapat bnyak barang...

masih ada g prezzie ni...nant aku upload k hehehhehe

14 comments:

leadleedeea said...

bnyak yek dpt prezzies..hehehe comel2 plak tuh..

el said...

woi byk pezen...
jelesnyer...kahhhh

zue_annie said...

lead - hehehe ada g x upload pon ada

el - jeles ker....kekekkekekke

AINANAM said...

bnyknya...cik abang kasi apa lak???

zue_annie said...

kak ina - adala hhehehe....tapi sblm bday ada dia kasi broach...kira sekali la tu hehhehe

azrina said...

hehehe...byknya reen gak x bagi apa kat kak zue yer..

zue_annie said...

reen - tau x pa hahhahaha...xpa aku x kesah..persahabatan kita pon merupakan hadiah gak :)

ppb_ppkp said...

wokess puan zue..
jap g aku email kat hang occay..
hang kalo nak mai kena hab aq awai2..coz aku ni keje xtentu masa..

zura@iwan said...

walaweiii byk tul prezzie....best ya....kekeke

lili11 said...

hepi besday. eh senyum sikit!! Hih hiii ... semoga panjang umur dan murah rezeki! Amin!!

zamdotcom said...

wah wah..byknya hadiah..
husband hg bg hadiah apa? ^^ jeng jeng jeng

p/s: hepi besday zue

N A N I E said...

banyaknyer adiah dieee :)
hepi bufday dear..be blessed

ppb_ppkp said...

ala zue..sekali sekala aku nak mengkayakan negeri hang apa salahnya..ahhahaha...
sajer jamu mata..then jauh la skit baju aku beli..
lorr.hang pon xkuar lagi...jem giler loq staq

ppb_ppkp said...

ZUE,..HEHHE..AAH..SEMUA TUNJUK,,
IMAH MAAN RETI BUAT..EHEHHEH,,TAKAT KUEH SIPUT BOLEH LA..AHHAHAHA..