Friday, August 14, 2009

esok usia ku bertambah lg heheheh

salam semua..usih mggu ni aku bz la...jarang masuk opis sini..asyik p opis satu g kat kanchut...(opis bini bos aku)..depa kurang pekerja....

opis aku kat sini kurang keje...tu dok p sna....

sekejap ja masa berlalu kan...esok dah 15/08/2009...kiranya 29thn dah aku tgk muka bumi ni hihihihi.....uishhh thn depan 30thn dah cepatnyaaaa.......masa berlalu....

impian aku sempena bday aku ni...aku nak sgt dpat bby cepat2.....korang doakan sama yer....

selain bday aku esok...anak nakan aku pon sama akan smbut bday....MUHAMMAD IKHWAN SYAFIQ yg ke 9thn...anak abg aku yg sulong.....

bulan 8 ni gak bday hubby aku MUHAMMAD YUSRI yg ke 29thn gak pd 21/08/2009 n also anak abg 2nd aku MUHAMMAD THAQIF NAZMEY 5thn pd 27/08/2009

bulan ni sosak poket dennnn...3org i kena kasik hadiah kekekekke

10 comments:

Gieyana said...

hmm...nak wish ko siap2..hepi besday yer..moga impaian ko Allah Taala makbulkan..:)

zura@iwan said...

weiii...aku wish sekali lg na wpun td dh wish ngan hg...

hepi besday....smoga pjg umor...dn impian hg mjadi kenyataan...amin...

el said...

epi besday pd hubby ko
kat ko x payahlah bleh..kahhhhhhhhh
epi besday zue
semoga ape yg ko hajati termakbul ok

[-suziey-] said...

heppy besday:)

ummuabdullahsyaakir said...

Salam utk Zue...happy birthday..

semoga dipnjgkn umur dimurhkn rezeki n mudah semua urusn.

AINANAM said...

appy birthday to uuuuuu..moga dipanjangkan umur dan dimurahi rezeki..kakina dokan agar dapat baby cepat2...amin

ibu_arifa said...

happy birthday...kiss dari min dan arifa dalila yer..muahhh..muahhh :)

zue_annie said...

gie,zura,el,suziey,ummuabdullah,kakina n min - thanx uols..makasih moga segala impian aku akan termakbul...aminnnnnn

azrina said...

aku nak komen lagi..happy belated besday kak zue..

hahaha aku suka bila leh komen kat blog kak zue..:)

zue_annie said...

reen - thanx....chee weee la tu hahhahaha..boleh2 no prob