Monday, August 17, 2009

menu bday ku n ikhwan syafiq

salam semua...bz aku la ni sampai lama x update hikhikhik....n3 ni aku nak papar kan gambar menu n kek bday aku hihiihi...

jumaat hari tu aku n syafiq sambut bday awal sehari..masing2 hari sabtu ada hal kan..so we decide nak buat jumaat mlm...

x buat besar2an pon kan dah besar umur pon dah bnyak..so mujur anak nakan sama date leh la tumpang hahhahaha....


aku n syafiq potong kek (adik aku la ni tangkap gmbar aku mata kpala hilang hehehhea)

bday kek sponsored by sis in law (mak syafiq)

moist kek mak aku buat..nyum nyum sedap niiii
antara menu2 nya....sate ayam n daging,nasi impit,nugget,coleslow,agar2,mee goreng,bihun goreng n kek

5 comments:

zura@iwan said...

uitt...sedapnya...aku dh terliur la wei...

zue_annie said...

zura - nyum nyum mmg sedap hehehhee

azrina said...

nak satay kak zue..

zue_annie said...

reen - nak ka? alamak dah masuk perut la dik hehehhee

el said...

dah la ari ni pose..aku tgk pun dah terlior weiii..x ajak aku pung
kahhhhhhhhhhhhhh