Monday, August 17, 2009

jungle tracking ke gua....

salam...hmmmmm hari bday aku..hubby ajak g tracking tau.....hehehehe....

ok la dr dok saja kat umah kan sambil2 tu leh gak melihat alam semulajadi ciptaan Allah s.w.t....

cantekkk oooooo tapi aku xdak camera cangih manggih...kalu x lagi lawa....

nak tau aku g mana?....aku g ke gua.....jeng jeng jeng
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

ni suasana dalam gua itew....


hahahha..gua ni la...GUA KELAM PERLIS......
smp sini dlm kul 1pm...ramai org bermandi2 di luar gua ni...nmpak bnyak pmbaharuan kat sini
lama dah x mai.....

kami bdua tracking ngan berjalan ke dalam gua
sggah berhenti utk bergambar


hubby bgmbar gak mana aci aku ja kan hehehhe

kedua2 gambar tu kami dah nak patah balik kuar gua dah...sbb kami nak p ke destinasi lg 1

cave of darkness....

destinasi berikutnya dsini la.....terminal utk train...jelajah ke dalam GUA KELAM 2

sorg RM5....gambar train lupa lak nak tangkap....hehheheh..tapi kat ticket tu ada kan..kita jd la noooo
train tu akan berhenti kat 1 station dlm gua tu..then depa bg masa 20minit utk round berjalan2 dlm gua tu....
leh la tgk sejarah2...bunga batu n mcm2 la tp masih dalam pembinaan pon ada gak
hubby bgambar depan lorong gua dlm gua kelam ni..tp lorong ni x siap g so x masuk la...hehhehehe

aku lak ats tangga ni...kat bawah tu leh xplore jln2 g...
hmmmm...ni ja la...x tviti aku sbtu tu.....

10 comments:

ummuabdullahsyaakir said...

selamt Hari lahir zue,moga ceria n bahagia selalu
eem seronknya sambut birthdy smbut birthday baut tracking..eem dh lma xjln2 kat tempt2 mcmni..rindu msia..huhu

zura@iwan said...

best weiii...aku lama x p la...last p pun masa study kt UUM dulu...bila la nk smpi lak ek...

AINANAM said...

ha..nk kena ni..pi jln2 xpakai mask topeng..

zue_annie said...

ummuabdullah - makasih...tu la best la gak selalu p jln tmpat mkn angin yg x kuar peluh kan..ni leh gak kuar peluh jelajah gua hehehhe..sabar2

zue_annie said...

zura - hehehhe lama tu nooo..aku pon lama x g ni baru p..k la bnyak dah pmbaharuan..p la bila2 hampa kan rajin jenjalan hikhik

zue_annie said...

kak ina - heheheh..lupa la kak ina...

azrina said...

hmmm...cantik noh la gua kelam..hahaha..

test test

yes yes..aku dah leh komen dah..syoknya..pasni aku nak komen aje kat blog hang kak zue..aik lari topik plak..

zue_annie said...

reen - hahahhaha...ok no prob

ppb_ppkp said...

weii..turun gua kelam xhello pon..hang memang la zue..
huhuhu

zue_annie said...

imah - sorry la wei..kami kalut sikit laki aku ada hal...turun train terus balik