Wednesday, July 1, 2009

alhamdulillah

salam..aduhhhh...seriau betul aku td masa balik lunch...
alhamdulillah Allah slmatkan diri ku dr cedera @ seangkatannya..

ada 1 kete iswara tu..pmandu dia tu x perasan kot tp aku tgk dr jauh dok perati belah kiri ja..aku yg dtg blah kanan ni x pedulik pon...mujur la aku pon x laju..pas dia nmpak aku mcm dok main2 lak nak terus ka undur plak...(mcm acah2) ja...sakit hati nya pasal aku geram aku hon (ponnnnn) kat dier smbil jeling.....pastu aku jln dulu...sakit tul hati

mujur la x jadi apa kat aku...huhuhuhu

5 comments:

ibu_arifa said...

cam tu lah kak zue yg saya dok risau bila nak bwk moto/kereta nnt, tang kita ok..confident jer..mai tang org lain buat2 tak nampak kita tu yg hangin..nnt alih2 depa nk salahkan kita pulak..selalu tgk cam ni kat simpang lah kan..tak pun-bila parking dan nk start jalan tu...kepala kereta dok sikit2 terjengoi kt jln kita..
apa2 pun mujur kak zue okey yer td..kena hati2 lg pas nih.

naurah makwa said...

alhamdulillah, takder apa2..taking care and carefully k

zue_annie said...

min - tu er...kadang kita ok depa lak..nak teruk kita yg naik motor ni la huhuhu..anyway tq

naurah - tq naurah..insyaAllah i lbh hati2 lg

~zuraiwan~ said...

mujur la hg weii..bahaya bw motor gk tu....

zue_annie said...

zura - tu la..alhamdulillah