Tuesday, July 28, 2009

bday ain najwa....

citer ni agak2 dah basi kot dah 3 blogger citer ni hikhik....aku rasa korg tau la kan hehehhe....
aku bukan x nak citer tp yg mcm korg baca (pada yg baca k) n3 lpas aku punya mood x menentu..mujur la hari ni ada mood kalu x terus hilang la n3 ni hehhehe
ni la bday girl NUR AIN NAJWA BT AZMAN..anak kpda kak ina n abg man (kawan aku sejak pra diploma lg) n juga kakak pd zura
ni gambar hadiah aku kasi..xtau nak kasi hadiah apa..p tesco tgk bkenan lak ngan iron ni terus aku smbar...nak tau kak ina kata ain suka iron ni smpai kul 12mlm hri tu x tido dok ambil baju2 dia smua dia iron hahahhahah...(aku telah bg lg beban keje kat ka ina antaranya pujuk ain n kemas baju2 tu balik hahhahahha)


gmbar ni aku cilok kat blog zura(tp aku dah mintak izin k)..aku mai gak sbb kak ina dok plan lama dah..walaupon laki aku x leh mai tp ku ajak mak n abah aku serta anak2 nakan aku seramai 4org pg gak...hehhehehe
aku kat sana dlm sjam gak la pastu balik..x sempat aku nak jumpa Gie n Niza..huhuhuhu
bukan pe kami kuar dr A.Star pg g...p tgk tok nakan ninggal kat juru then g umah ngah aku kat sbrg jaya..pastu baru p umah kina....
tu la x leh tggu depa yg lain smp...x pa la nnt ada masa jumpa la yr
antara gmbar2 yg sempat amik..sbb aku kalut dok kawal anak nakan kan n smbang ngan zura n kina....
zura n adik bongsunya nabila..lama dah x jumpa tgk2 dah besar budak ni hihihi

ni anak2 nakan aku ikhwan n ilhan(1st n 4th)..lain yg 2nd nurin n 3rd ikmal..lupa lak nak snap hahhahaha



9 comments:

zura@iwan said...

owhhh ada gk gmbr aku ngan adik aku...kekeke....

aku izinkan hg amik gmbr tuh...

10 said...

em... best kn dapat jumpa kwn2...

Gieyana said...

tu ar..Zura ada ckp hg dh balik..x sempat nk jumpa kan..x pa nnt kalau aku turun AS aku roger hang yer...:D

zue_annie said...

zura - makasih2...tu er ngn acik ja la x jumpa kan lama x tgk dier

zue_annie said...

10 - mmg best nak2 plak kalu lama x jumpa..tp ngan zura kerap gak la jumpa (antara blogger2)

zue_annie said...

gie - wokehhhh..roger2

Eazyshop2u said...

Hi. Come and visit us at http://eazyshop2u.blogspot.com for a good quality, branded and affordable children clothing. Brands OshKosh, Mothercare, Carter's, Oilily, NEXT, Tommy Jeans also available...Grab yours while stock last!! TQ

azrina said...

entry ni aku jeles..sebab aku xdak kat situ

zue_annie said...

reen - hahahha