Monday, July 13, 2009

dating di opisss

opis hubby keje BJP sdn bhd

salam...sabtu cuti aku x dak plan p mana2 coz hubby ada keje nak settled kat opis dia....so terpaksa la aku dating berdua kat opis hikhik....


dia buat keje dia aku ngan novel aku.......



hubby aku sebuk dok tipon...(berseleraknya hikhik...bnyak sgguh keje)

ni masa ni hujan..pemandangan belakang opis hubby (masa ni kul 12.30tghari)
hujan smapi ke ptg esok baru berenti





aku n hubby hahahha hubby x sempat ready...steam ja mata kekkeke


aku gigih nak enterprem gak kuikuikui







13 comments:

Gieyana said...

byk sungguh file2 kt opis hang..knp x tolong dier wat keja gak?hehehe...

~ Aku pon kalau weekend hubby kerja, selalu gak bw Nureen lepak kt opis dier...:D

ibu_arifa said...

rajinnyer g teman asben g opis.. patut la sampai tek sedar kami sms.
tu lah hujan sampai ke ptg..lebat lak tuh..

[-suziey-] said...

umangaih...ape yg bertimbun tuh...cewah peneman setiala konon nye yek..

erkkk kt luar ujan..ur hubby posing maata steam..hmm mknanya???ekeke;D

zue_annie said...

gie - tu er...bnyak sgt file...dah bnyak projek kan..ni tmpat baru dia baru pindah meja...

tu la kat umah x wat per p jer la :)

zue_annie said...

min - hehehhe x perasan bateri kong kekekke..
pas balik dr opis terus g umah MIL..charger x bwa..balik a.s baru buka tgk2 min sms..

xdak rezeki nak jmpa lg...huhuhuhu

zue_annie said...

suziey - file bertimbun..tah la bnyak sgt la tu projek hikhik..

ha'aaa hujan best gler dpt tido hahahha..tu mata stim tu kekekkee

n.u.r.u.l said...

alang2 dh dtg ofis hubby tu, apa salahnyer bncuh kopi, goreng nuget ker...x pun wat cekodok ker...mesti sdp ujan2 tu

naurah makwa said...

teringin gak nak stay up sekali ngan hubby kat opis..tapi dalam mimpi jer la..

zue_annie said...

n.u.r.u.l - hehehhe...x bncuh tp turun bli air kat kopitiam bawah nun hahhaha

zue_annie said...

naurah - sesekali ja...kalu dia g sorg @ kawan dia sorg lg ka ada p la kalu kat umah x dak keje...tp kalu ramai kat 4 ka 5 org sogan la plak hikhik

mama tisya said...

okla leh teman hubby kt opis kn...

zue_annie said...

mama tisya - tu er dah free time ikut la :)

Blogger said...

Searching for the Best Dating Site? Join to find your perfect date.