Thursday, July 16, 2009

yusri oh!!! yusrina ahaksssss

salam hikhikhik..korang mesti tertanya napa n3 gi ni akakakkaka

hubby aku ni gatal nak buat transformas kat diri dia walau aku larang hahahha ( ya ka???)


ini wajah asli a.k.a ori k...hubby ku syg
tapi kalu yg ni aku rasa cam x snggup ahakkkks
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*
*

hehehhehe.....tgk la dia pakai wig kawan dia hihihi...
si mael yg kurus tu punya..dia nak pakai wig sbb nak head banging (tul ka aku eja) yg selalu rockers buat tu....
aku kata hubby kalu nak pakai wig jgn ada anak rambut kat depan...kira bg sama pnjang x pa la gak
sebb masa luar gambar tgk tul2 cm pompuan sbb hubby cukur jambangnya nya hikhik..semua gelak kekekke
cam pondan depa kata
sian hubby aku..pastu tnya hubby nak g bli wig gak ka pas ni...
dia kata x nak sbb panas..
dulu hubby pon taruh rmbut panjang tp bila dah keje ni x leh la...so mlm sok dia ja la rmbut pendek yg lain smua panjang...
hahhahahaha
ni gaya rockers rock kapak kekekkeke

10 comments:

~zuraiwan~ said...

hahaha...rock gilerss wehhh....

~ yus ~ said...

:)...salam ziarah

zue_annie said...

zura - haahhahha...lawak2

yus - slm knalaan

n.u.r.u.l said...

laaa...brutal gak laki hang ni...nsb baik hang control ayu...sesuaaaiiii sgt.

el said...

cayalah bro...
kalo bro rmbot pjg leh geng ngan laki gua..kahhhh

zue_annie said...

nurul - tau x pa hahhaha..jiwa rock dia tu

el - tu la aku tgk blog hang laki hang rmbut pnjang anak hang pon sama...dia dulu rmbut pnjang tp dah tmpat keje dia kna rambut pendek :)

zamdotcom said...

wah wah..rockers rockers ^^



p/s: berbaloi baloi

leadleedeea said...

transformasi yang sungguh hebat~!! cayala bro~!! haha~!

zue_annie said...

zam - hahahhahha..tu la hang x nah jumpa g noooo

zue_annie said...

lead - hehehhe tu la transformasi