Sunday, July 5, 2009

selamat pengantin baru saufee n zira

salam..sabtu kemarin aku n hubby g kenduri kat kg kpala bukit,guar cempedak..umah saufee ni berdepan ngan Gunung jerai...

saufee n kawan satu account dept aku dulu kat sunshine..tapi la dia dah resign n keje kat maybank,gurun...

wife dia lak zira ni aku knal sbb serumah sewa ngan aku kat penang dulu..dia gak penah keje kat sunshine depat MIS...tp dah resign gak keje kat kilang apa tah bhgian farmasi ni (check n uji kaji ubat)....

tapi depa ni bercinta sblm sama2 bekerja kat sunshine..lama dah x jumpa depa since aku resign kira setahun la jgak....


selamat pengantin baru zira n saufee

aku wif ainur (x-staff sunshine gak 1 dept acc dah 2 thn x jumpa ni)

saufee n zira (baru smpai masa weols smp)

x lupa bergambar kenangan tah bila leh jumpa lg

ainur wif her dotter alya

5 comments:

Gieyana said...

Zue..g kenduri kawin lg yer..sedondon ko ngan pengatin..:D

~zuraiwan~ said...

aku x kenal la depa nuh....aku belah dh...slmt pgntin baru kpd psgan....

naurah makwa said...

cantiknya pengantin

niza said...

cantik lak color baju pengantin tuh...

zue_annie said...

gie - tu er kebetulan hikhik....

zura - ha'aaa depa masuk kalu x salah thn 2006

naurah - padan kan sweet sgt

niza - tu er dulu aku nak kaler tu la..tp x jd ku buat kaler koko terus hikhik