Tuesday, July 28, 2009

teruknya umah aku ni......



salam...ya Allah...teruknya umah aku..siap labah2 buat sarang ishk2....apa la nak jadi zue ni pemalas sungguh buang sawang hikhik(kata diri sndiri sblm korg kata aku hahahah)

aku bukan apa...tah la mggu lpas start ahad smpai la kemarin ni macam2 mood aku rasa...yg paling aku geram kalu mood M.A.L.A.S dtg hehhehehe

lg plak bad mood ja rasa...blog korg ada gak aku xplore n komen ada gak yg tidak..



mcm ni la keadaan aku slama aku x update blog.....sekejap tenang sekejap geram sekejap tension (yg pasti aku masih waras hahahhaa)
k la aku nak update sikit2 bl;og aku k
apa2 pon aku rindu korang emmm muaahhhhh

5 comments:

zura@iwan said...

wehh... x nmpk sawang pon...kekekeke..

aku pun windu hg..ahakss..

zue_annie said...

zura - ya ka x nampak....maknanya mata aku ja la spesel ek hahhahahha

el said...

kalo dah bersawang tu rajin2lah buang sawang..kahhhhh
tak pun ko bela jer sawang tu...kahhhhhhh
mmg kalo dah malas...jgn arap nak update blog kan kan kan kan

azrina said...

xpa la x teruk sgt dah..aku dah leh komen cukup la..

zue_annie said...

reen - hehhehehe