Thursday, July 16, 2009

menu smlm....

salam...smlm kat umah aku x dak sapa...so laki aku ajak ikut g changloon jamming ngn kengkawan dia...


kami kuar umah pon dlm kul 9.00mlm..sblm tu sggah petronas kasi kete aku "minumm dulu" hehehhehe..pastu baru la gerak ke changloon..masuk ikut h/way
sampai sana lak kwn dia sorg tu meniaga pasar mlm x hbih g..semntara tggu dia n yg lain2 dr perlis...aku n hubby snggah kedai area ctu "NASI LEMAK" apa tah lg kiranya spesel ngn nasi lemak la....
kami amik sepinggan ja sja nak try huhuhu laki aku mkn 3 mulut aku yg kena perabih hahhaha

aku order milo ais n hubby tea o panas...aku ni dah la sakit tekak gatai lak minum ais hikhik


khusyuk nya hubby aku tgk tv :)

aku yg boring tggu depa2 nak jamming lambat sgt...
p/s: n3 jamming nxt n3 k




8 comments:

naurah makwa said...

akak pun jamming gak ker?

Gieyana said...

serius jer hubbymu..hehehe...

~ Zue, no wonder ko sihat jer..bak mai sini sket..psl aku nk gemuk2 x bleh..huhu

zue_annie said...

naurah - hahhahha x jamming pon hubby jew..akak tkang tangkap gambo

zue_annie said...

gie - hubby aku la dh nk msuk 3bln x mkn mlm aku baru nak masuk sebln...ni saja la nak try...hikhik

ambik2 aku mmg nak sedekah jer sapa nak isi aku hikhik

~zuraiwan~ said...

mmg boring ka wehh tggu nuh...

zue_annie said...

zura - ha'aa sejamm lebih tu huhuhuhu

azrina said...

sedap plak aku tgk nasi lemak tuh...milo ais tuh..tapi sekarang kena kurang kan makan di luar sbb h1n1..

zue_annie said...

reen - yap tu la bahaya kan