Tuesday, June 2, 2009

ahad...huhuhuh penatnyaaaaaaaaaaaa

salam...heehehe makan kenduri lg hehehhehe

pagi2 dah kuar ngan hubby p umah mak long kat utan aji,perlis..kenduri cousin aku...x bnyak tolong pon sbb smua dah ada tugas...tugas aku tlong kalu ada yg mintak tolong kekekke...tp aku asyik dok dukung anak sedara aku ADIB ja :)

aku kat umah mak long agak sampai kul 3 ja pastu we all(i,hubby n kengkawan2 hubby) g kenduri sorg g classmate diorg kat jitra....

after mkn2 n sembang kami balik...aku singgah umah amik motor terus g keje huhuhuu kul 6ptg - 9mlm... last day hujung bulan mmg x leh cuti huhuhuhu.... so habis kan keje balik umah...

kul 10mlm gi tu balik lak umah MIL...adussss balik ku sembang x sampai stgh jam aku masuk bilik titon kekekke...

tp aku sedih la plak...mak aku phone kata kak ipaq aku 1st (kak zety) kmalangan ngan anak2 dia 2org...huhuhuhu
alhamdulillah diorg semua slamat..tp kete abg aku remuk teruk langgar pokok.... xsempat lg g jumpa..tp mak aku kata depa luka ringan ja...kak zety leban n seliuh tngan,ikhwan bibir lebam n pecah skit n nurin benjol d dahi...

ni gambar cousin (kak g-ah bersama anaknya aliya)

zaidi n rodziah

bilik pengantin...hehehe depanya tema lbh kurang aku nya tema....

ketibaan pengantin....

bersanding lak....
pengantin ngan kengkawan tmasuk hubby hehhehe

aku n hubby sebuk bgambar kekeke..hahha baju ku sama ngan kaler cadar
cdng nak dok atas plamin x jd la sgan hahha...
(p/s: ni la baju yg aku bli nak pakai knduri aku g bli khamis ri tu kat BTM..bli baju FREE TUDUNG tu aku pakai hehhe)

bergambar kenangan ngan pngantin

slamat pngantin baru MEOR n BAITI
(kwn hubby n kwn cousin aku)

9 comments:

niza said...

kenyang mkn nasi kenduri kawin jek la ye...hehehe....

zue_annie said...

hehe tu la...gntung periuk kat umah

~zuraiwan~ said...

uitt....mmg color bj hg sbiji color cadar tu...confuis2, ke hg yg pgntinnya...kekeke

zue_annie said...
This comment has been removed by the author.
zue_annie said...

zura - hehehhe pngantin lama di katil pengantin baru hheehh

Gieyana said...

Zue ~ Selamat pengantin Baru..holaaa..salah daa...syokkn makan nasi kenduri..sedondon ko ngan bedsheet tue..cantik kaler baju yg ko beli iteww...

zue_annie said...

gie - hahhahah..tu la x sangka sedondon...beli baju free tudung lak tu kekeke..kalu free bedsheet k gak no hahhaha

ppb_ppkp said...

re" zuee...hehehe..imah dah habis baca dah majalah2 tu..hiihihihi

amboi...sakan posing...

zue_annie said...

imah - hehehhe..besa la tumpang skaki kekeke