Tuesday, June 16, 2009

menu tea time today!

salam..ha saja nak g tau menu tea time aku hari ni hehhehe...aku ni sentiasa boring dok sorg kat
opis...so hari ni mai mood rajin nak update blog hahhaha...so layan picture yer.....

rambutan + kuaci (kuaci ni nak elak dr aku tido depan pc ja hahha)
rambutan (abg mey aku kasi..ambk umah MIL dia)

7 comments:

~zuraiwan~ said...

uitt...nak rambutan err..

Gieyana said...

wei...aku mmg arini tingin nak mkn rambutan...tiba2 jer nmpak kt umah hg nie...meh post kasi aku sket bleh?

zue_annie said...

zura - nak ke? boleh kita tukar ngan sate kajang kalu laki hang beli kekekke

gie - hang ngandung x?kalu ngndung aku pos takut hang ngidam hahahah

Gieyana said...

wei..aku x ngandung ar..kekekeke...xper, nnt aku balik kg aku mkn puas2..hehehe

~zuraiwan~ said...

hahaha...ntah la kul brp aku leh mkn satay kajang..huhu

ibu_arifa said...

terliur lah tgk rambutan ni.. waa..waa..nak balik kg..nak balik kedah..kat umah mak pun call bgtau dah masak 'merah' dah..hoho balik kg..

zue_annie said...

gie - hahah tul ke ngndung kekekke...nnt balik kg on da way nak balik pnang hantar umah aku sikit k kekek

zura - xpa2 janji dia bli hikhik

min - sabar2..balik la leh kita jumpa..nak dukung dalila ni hehehhe