Tuesday, June 16, 2009

sepupu ku yg chubby :)

salam..citer basi ni tapi nak citer gak la hehehe..sabtu ri tu aku ikt mak n abah aku g knduri kat parit buntar pastu balik kg side mak aku kat nibong tebal...hubby x ikut coz ada knduri kat kg dia....

masa kat kg aku geram tau tgk spupu aku yg chubby sgt2 ni...lama x jumpa skali jumpa terkezut aku hehhehe..tp tu la dia x kasi aku tngkap gambar dia..(tmbahan lak aku ni x pro kan kekekek)

nama dia nur widad (ada lg blakang tu x ingat ) anak pak tih aku...mmg dlm family dia ada yg big size (cam aku gak la kekke) tp masa kecik x der la sebesar widad ni..tp tu la xpa janji dia sihat dalaman dia k..takut gak kan kalu dr kecik obes...aku lak start obes sejak sek men...

widad ni baru 2year++ tau...mak teh aku kata dia suka makan tomato mentah sehari kdng dia mkn 2bji..tgk kulit dia mmg gebussss...muahhh cayang widad...k korang tgk la yer..bnyak lak aku citer kekekke


ni pon kebetulan dia kalih jenuh pnggil

tgk tu dia xmau tgk aku huhuhu

malu2 lak kekekke

6 comments:

~zuraiwan~ said...

usihhh....chubby betui la...aduss mak dia bg mkn apa ek? sehat....ngan rmbut kerinting2 tue..

zue_annie said...

zura - tu er..cm biasa ja..tp tu la terlbih lak sihatnya....geram tau kalu tgk dia dukung mmg aku x larat lupa lak nak tnya berat..dulu masa jmpa dia baru usia setahun stgh kot 16kg dah

niza said...

mak aaiiii...sihatnyer dia...

zue_annie said...

niza - tu er...geram tau jumpa dia..aku siap cubit2 g kekeke

leadleedeea said...

waaaaa chubbys nye dia...plus wambut kelinting2 plaks...mummy lead nak cium pipi tuh leh? muehehehe

zue_annie said...

lead - chubby kan...geram tau nengok dia...mesti dia suka lead kiss dia :)