Tuesday, June 16, 2009

aksi kucing

salam...dushhh2 fuhhh2 buang habuk sikit..coz imah kata blog aku dah bersawang kekekke..
bukan apa tahap mood nak update blog ni..kadang mai mood n idea nak buat line lak x clear..bila mai clear mood lak x clear hahhaha..(macam2 aku ni alasan smua tu hahahhaha)
al maklum aku nak buat smua ni kat opis ja kekeke....

ha..tgk ke tajuk aksi kucing kan...bukan apa hubby aku yg tngkap gambar kucing kat umah MIL..kucing ni slalu ngekor hubby...smpai ke bilik ikut dah tu p bilik air pon sama..
aku geram kadang tu...

ni saja hubby amik masa dia tgh tido... asalnya lagi terkangkang tido kekekke..macam tau2 lak hubby nak tgkap gmbar dia tutup lik kaki dia hahha..malu la tu tau aku nnt nak masukkan dia dlm blog hahhaha,....tgk ja la ek..x bnyak pon dua pic ja


3 comments:

~zuraiwan~ said...

uitt...kucing tu minat laki hg ka..kekeke

Gieyana said...

wei..sempoi gila kucing itu tido...lg dier action cam artis ler plak!hahaha

zue_annie said...

zura - hahhaha tu er kucing gatal kekeke

gie - tu er mcm2 patern..kekeke