Thursday, June 18, 2009

biawak oh biawakkkkk

salam...hari ni nak citer pasal biawak...aku bukan la minat ngan bewak ni geli ada la..ni dok type pon dah meremang bulu roma ku hihihihih/.......

korang tgk la pic ni yer ehsan dr en.yahoo

seram aku tgk ni eeeee

eekkk lidah bercabang

bukan apa yg aku nak buat sgt entry ni sebb dlm mggu ni ja dah dua kali aku terserempak ngan bewak d tmpat yg sma huhuhuhu....
sekali tu besar lg dr 1st pic tu hitam berkilat siap bintik2 kuning..spesis apa ntah...
aku lalu titi shortcut blakang surau depan umah aku tu...lpas pada titi nak kona ja tetiba dia dok tgh jln tu siap pandang aku then jln "catwalk" ja eksyen tul bewak tu..aku ni dah seram sejuk semua ada dah....
pastu yg kali kedua kmarin jumpa anak bewak tah la anak bewak seblm ni ka apa ka x tau la...lintas atas titi lak ishhhhhh
apa maknanya ni huhuhu...kaco sgguh perjalanan aku si bewak2 ini................


4 comments:

Gieyana said...

kekekeke...kalau Nureen tgk dier panggil cicak..:D

zue_annie said...

gie - heheheh..tu er kat n3 hang aku tgk iguana pon dia pggil cicak

ibu_arifa said...

dia kuar meronda kot time kak zue jumpa dia tu.. hehehe.. tak pe..bewak tak kejo org rasanyer kot.

zue_annie said...

min - tu err hehhehe..mmg x kejar rasenyer tp geli tgk ..tambah dia tgk kita jln cm eksyen ja hikhik