Friday, June 12, 2009

award n tag dr zura

salam..hahahhaha nak gelak dulu...zura aku baru buat tag hang..ni bln lepas nya kekekkeke

1. Copy badge "2009 Cute's 3logger Award" untuk diletakkan di blog anda.
~ yap aku dah copy n paste dah :)

2. Link/ceritakan kembali siapa yang memberikan award ini kepada anda.

ZURA--- zura kawan aku di alam maya n realiti hehehe...kami kenal dah lama thn 2001 lg....asalnya kenal kakak dia sebb kmi blajar sekali....ngn zura kenal gitu2 ajer...tapi kami mula rapat thn 2004 sbb dok umah sewa skali kat penang..n keje 1 company tp lain dept...last jumpa zura last month kat perlis....

3. Setiap blogger mesti menyatakan 10 fakta/hobi diri sendiri sebelum memilih penerima award seterusnya (anda di-tag).

~aku rasa cam pnah buat ni..lbh kurang la...so x yah la ek ...boleh? kekekke

4. Anda perlu memilih 6 penerima award seterusnya dan menyatakan nama mereka di blog.

~ hehehhe aku rasa x yah list la..ramai dah buat kot sbb aku ketinggalan ni....tapi kalu sapa lum buat tu sila2 amik yer kengkawan :)

2 comments:

~zuraiwan~ said...

ala....hg x yah citer psl aku pun x per...sama jer..kekeke

zue_annie said...

zura - tu er mula x nak citer..tapi rajin sikit tu citer kekkee