Thursday, June 11, 2009

Blythe Lumi doll

salam...saja la xtau aku nak update blog ngan citer apa kan hehehhe..td aku received email dr reen...
aku tgk doll ni cute la..n kalu perhati lama2 n betul2...mata dia n mimik muka dia membuat kan yg doll ni rasa cam "hidup" n ada "feel" dlm setiap reaksi dia..bg aku la tp kalu bg uols xtau la hehehe...

p/s: ada g gambarnya..tapi lambat la bila upload..

7 comments:

~zuraiwan~ said...

mata2 doll tu lawa2 lerr..

zue_annie said...

zura - tu err kdng rasa tgk betul2 n mdlami rasa feel real ja

Gieyana said...

Comeyy doll tue..tp x baik kan simpan kat dalam umah...

leadleedeea said...

lead pon suke dolls..esp barbie dolls tp doll yg ni pon tomei gaks..hehe

zue_annie said...

gie - a'aaa comel..tu er dah la serupa org mmg x elok la simpan dlm rumah..tapi umah blog x per kekkeke

lead - comel kan...cute lak tu baju n cara posing dia hehehhe

Qaseh Aishah said...

comel lah..
nk beli kt ne ni...
hehehe... ;)

zue_annie said...

qaseh - hehehehe tah le...comel kan...cute n geram tgk