Wednesday, June 17, 2009

nasi ayam mawar

salam....dah 2 hari aku lunch menu yg sama..nasi ayam kak mawar ni kat area umah aku..xtau la nak mkn apa..aku balik umah lunch time tp balik main ngn anak menakan aku adib tu...pastu baru kuar g bli n bwa balik opis...di saat buat blog aku x mkn g...xdak selera la plak..
ntah napa hari ni moody sikit..bli ni bkan pa takut lapar lak kalu x bli mkn..sat2 g la baru mkn...
balik umah konon mandi nak segar..sama gak rasa...
aduss napa la aku hari ni huhuuuh....

7 comments:

niza said...

ku ingt ader resepi nasi ayam...hehehe...ku ni peminat nasi ayam ooooo...mkn tu ari2 pun x kesah...

~zuraiwan~ said...

uitt...aku lapar la tgk nasi ayam itewww...perut aku bunyi err

~zuraiwan~ said...

nasi ayam Jelutong sodappp..

zue_annie said...

niza - hahahha..sian ko niza..wah ko x jemu ka kalu hari2 mkn...bagus2

zura - uiiitt sabar2..satg ptng hang p cari k hkhikhik

ppb_ppkp said...

zue..dappppppppppp...eh..nanti kalo rumah aku dah siap n aku dah dok..jemput ler mai..leh petik jagung..kekkeke

N A N I E said...

beshnyer nasi ayam itew =)

zue_annie said...

imah - hehhehe...boleh2 aku mai ngan zura la lg ramai lg meriah hikhik

nanie - best tambah2 bila lapar kekkeke